Italesse

Italialaiset korkealaatuiset viinilasit ja -tarvikkeet saa Suomessa nyt myös ammattikäyttöön.

Historia

Italesse on vuonna 1979 perustettu italialainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja huolella suunniteltuja viinilaseja, karahveja ja muita viinitarvikkeita. Yrityksellä on pitkät perinteet horeca­‐puolella ja Italessen laadukkaat ja kestävät viinilasit ovat käytössä monilla viinitaloilla maistelulaseina.


 

Tuotteet

Italessen laaja tuotevalikoima sisältää viini-­‐ ja juomalaseja, viini-­‐ ja baaritarvikkeita sekä tarjoiluastioita. Innovatiiviset ja toiminnalliset tuotteet perustuvat pitkä-aikaisen tuotekehittelyn ja nykyisten trendien yhdistelmään.Italesse antaa ruokailuelämykselle trendikkään ja viimeistellyn tunteen!

Osan tuotteista saa myös profiloitua omalla painatuksella.

XTREME®

Italessen patentoima varrellisten lasien valmistusteknologia. Valmistetaan kristalliinista, joka tekee lasista erittäin kirkkaan ja kestävän. Kestävyyttä lisää lasin rakenne, jossa kuppiosa ja varsi on samaa kappaletta.

 

POLICRTYSTAL®

Policrystal on Italessen pitkäaikaisen kehitystyön saavutus. Valmistukseen käytettävä polykarbonaatti tekee laseista rikkoutumattomia.

Löydä omat suosikkituotteesi:

Italesse General Catalogue 2017

 


KENELLE

Nykyaikaiset kuluttajat ovat:

 

valikoivia, sivistyneitä, uteliaita ja tietävät
mitä ruokailu‐ ja juomaelämykseltä odottaa

Italessen kokemus ja ymmärrys kuluttajien ja trendien päälle antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä kuluttaja ruokailu‐ ja juomaelämyksestä täydellisen.


 

 

Italessen kotisivut:
www.italesse.it (englanniksi)